RIE-Advies.com

Slim samenwerken maakt veiligheid betaalbaar.

Veilig werken kan ook zonder gecertificeerd te zijn als u met branche RI&E werkt en minder dan 25 werknemers heeft.

 

VCA begeleiding VCA begeleiding

Heeft uw bedrijf geen actuele RI&E en wilt u dit wel gaan regelen, dan bent u hier op het juiste adres. Wij rekenen een vaste prijs en werken met de onderstaande methode.

 

  1. Wij coachen u bij het invullen van de branche RI&E en het in kaart brengen van wat er goed gaat en wat er verbeterd moet worden.
  2. De verbeterpunten worden uitgewerkt in een plan van aanpak. 
  3. Bedrijven die voor het eerst kennismaken met deze materie krijgen een startpakket Arbo documenten waar zij direct mee aan het werk kunnen.
  4. Hierna kan uw bedrijf aan de slag met de acties die zijn uitgezet. http://www.rie.nl
  5. Wanneer de acties zijn uitgevoerd dan kan uw bedrijf dit aan RIE-Advies.com doorgeven en foto’s en/of bewijs materiaal toevoegen.
  6. RIE-Advies is niet bevoegd om een RI&E te toetsen ( goedkeuren) maar voor bedrijven tot 25 medewerkers kunnen wij wel een verklaring afgeven dat de ingevulde branche RI&E en het uitgevoerde plan van aanpak volledig en betrouwbaar is.

Wilt u meer informatie over de risico inventarisatie en/of de branche RI&E , dan kunt u dit vinden op www.rie.nl .

Speciaal voor de installatiebranche hebben wij een 17 pagina's tellende  full colour VGM brochure A4 formaat die geschikt voor alle technische installatie bedrijven, om te verspreiden onder uw eigen werknemers en inleenkrachten voor slechts € 5,00 per stuk.

Omdat het niet rendabel is om zelf geplastificeerde Last Minute Risico Analyse ( LRMA Kaartjes ) te laten maken, kunt u ze bij ons bestellen voor € 2,00 per stuk.