RIE-Advies.com

Slim samenwerken maakt veiligheid betaalbaar.

Deskundige ondersteuning en coaching voor  VCA 2017/6.0 bedrijven.

VCA gecertificeerde bedrijven VCA gecertificeerde bedrijven

Bedrijven die VCA* of VCA** gecertificeerd zijn krijgen eenmaal per jaar bezoek van een certificerende instantie, die controleert of er nog steeds aan alle eisen voldaan wordt.

Een belangrijke eis ( vca eis 2.1) is dat er een risico inventarisatie en evaluatie (RI&E) moet zijn voor risicovolle werkzaamheden en dat uw VG functionaris aantoonbaar ondersteund wordt door een veiligheid kundige (vca eis 1.2).  

 

  • Gemiddeld hebben wij één dagdeel nodig om alles op de rit te krijgen en rekenen hier een bescheiden bedrag voor. Dit geldt ook voor de overgang naar de nieuwe VCA norm 2017/6.0
  • Wilt u alleen een proef audit door een MVK die controleert op alle VCA* eisen, dan kan dit ook en hier rekenen wij vier tot maximaal acht uur voor.
  • Wij hebben speciaal voor de installatiebranche een fullcolour VGM instructie voor € 5,00 per stuk excl. verzendkosten.
  • Wij hebben voor uw (ingeleend) personeel en zzp'ers een geplastificeerd LMRA kaartje (creditcard model) voor € 2,00 per stuk excl. verzendkosten.

Wilt u de nieuwe VCA checklist 2017/6.0 bestellen ? klik op BESTELLEN